|
Research
Assistant BURCU ÇABUK
Phone:
+90 (232)-750 62 27
Fax :
+90 (232)-750 61 96
email :
burcucabuk[at]iyte.edu.tr
B.S.,
Food Engineering, Celal
Bayar
University
, Department of Food Engineering,
Manisa
,
TURKEY
(2004)
M.Sc.,
Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Department of Food
Engineering, İzmir,
TURKEY
(2008)
PhD.,
Food Engineering, Izmir Institute of Technology, Department of Food
Engineering, İzmir, TURKEY (2008-present)
|
Congress
and Workshops
-
Çabuk,
B., Harsa, Ş. ve Tarı, C. (2008) Beta-galaktozidaz Enziminin
Kitosan-Hidroksiapatit Kompleks Kürelerine İmmobilizasyonu. I. Ulusal Maya
Moleküler Biyolojisi ve Biyoteknolojisi Sempozyumu. Bursa/Türkiye, Mayıs
30-31.
-
Çabuk,
B., Harsa, Ş. and Tarı, C. (2008) Immobilization of Beta-galactosidase
onto Chitosan-Hydroxyapatite Composite Beads. Cost 928 2nd Annual Meeting on
Control and Exploitation of Enzymes for Added Value Food Products. Istanbul,
Turkey, October 15-17.
-
Çabuk,
B., Dağbağlı, S., Kadiroğlu, P., Göksungur, Y., Hamamcı,
H., Harsa, Ş. (2008) Çeşitli mikroorganizmalardan elde edilen
beta-galaktozidaz enziminin saflaştırılması ve immobilizasyonu. XXIII.
Ulusal Kimya Kongresi. Sivas, Türkiye, Haziran 16-19, 2009.
-
Dağbağlı,S,
Çabuk,B., Göksungur, Y., Harsa Ş. Kluyveromyces lactis
elde edilen ß-galaktosidaz
enziminin iyon değiştiricide adsorpsiyonu, 16. ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ
KONGRESİ,aralık, 2009.
-
Çabuk,
B., Dağbağlı, S., Kadiroğlu, P., Tarı, C., Göksungur,
Y., Hamamcı, H., Harsa, Ş. Purification and Covalent
Immobilization of Lactobacillus bulgaricus ß-galactosidase (sözlü
sunum) Cost 928 3rd Annual Meeting, Polonya, 23-25 Eylül 2009.
|